Sportprijzen (5)

Creatieve ideeën waarmee je voor weinig geld de leukste sportprijzen maakt!

Sportprijzen zijn onlosmakelijk verbonden aan wedstrijden en toernooien. Niet alleen binnen de sportwereld waar ze vandaan komen maar ook in de academische wereld, de filmindustrie en op scholen worden ze bij verschillende gelegenheden uitgereikt. Een uniek sportprijs is dan ook de kroon op een geslaagde dag en vormt een tastbare herinnering om mee naar huis te nemen. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten!

In een handomdraai gepersonaliseerde medailles bestellen

Een medaille maak je niet zomaar even zelf, tenzij je heel handig bent natuurlijk. Maar het voordeel van medailles is nou juist dat je ze lekker goedkoop kunt bestellen. Zeker wanneer je grotere oplagen nodig hebt want dan kun je bij veel leveranciers nog een leuke staffelkorting versieren. Dan komt de prijs van een goedkope medaille vaak op minder dan 1 euro uit! Nog leuker is dat je in een handomdraai deze medailles personaliseert met bijvoorbeeld de naam van de winnaar of van het toernooi, een persoonlijke afbeelding en een lint in de kleuren van de club of de organisatie. 

Zelf trofeeën maken?

Is dan ook mogelijk om zelf trofeeën en sportprijzen te maken? Jazeker! Met hout, metaal en klei kun je de mooiste ontwerpen maken. Voeg zelf persoonlijke accenten of een bijzondere boodschap toe om van jouw sportprijs een item te maken zoals er geen twee op de wereld zijn!

Sculpturen en beelden maken

Met klei of gips heb je het ideale materiaal in handen om een prachtige sculptuur te maken die de essentie van de sport goed weergeeft. Voor klei en gips heb je meestal geen duur, gespecialiseerd materieel nodig. Je kunt je kunstwerk combineren met traditionele onderdelen zoals een marmeren voet om je trofee op te plaatsen of een naamplaatje van metaal.  

Sportprijzen maken met oog voor de natuur

Een echt unieke en eigentijdse sportprijs is een trofee met natuurlijke elementen. Een prijs die naadloos aansluit bij de tijdsgeest. Ook in de professionele sportwereld zien we steeds vaker sportprijzen van milieuvriendelijk materiaal zoals gerecycled kunststof of zelf hout of glas. Allemaal materialen die je ook prima kunt gebruiken om zelf sportprijzen mee te maken. Hout is bijvoorbeeld makkelijk te bewerken en kun je met moderne spuittechnieken eenvoudig een andere uitstraling geven. Ook kun je de sportprijzen versieren met andere materialen zoals schelpen.

Flashy sportprijzen met lichten

Met de komst van LED-verlichting is het mogelijk geworden om vrijwel overal lichteffecten aan toe te voegen. En sportprijzen zijn geen uitzondering. Zo zijn er al sportprijzen op de markt waarbij de lampjes in de prijs zijn ingebouwd. Dat staat garant voor een spectaculaire prijsuitreiking!

Posts created 10

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top